Thursday, June 02, 2005

Neco si udelej ...

Pred nedavnem jsme se rozhodli, ze si neco udelame ...

Zacali jsme stylove
bramborakem. Po kratkem briefingu jsme shledali, ze ho dosud nikdo z nas na vlastni zodpovednost nikdy nedelal. Sehnat koreni bylo jednoduche, ale kolik ceho do testa dat? Mozna si dovedete predstavit, jak se dva inzenyri u sporaku dohaduji, kolik cesneku pridat a jak ho kazdy nezavisle na ostatnich do spolecne misy pridaval ... stejne tak, jak dlouho by se mel ten bramborak smazit, nez se obrati ...

Samozrejme
ten posledni jiz byl idealni ...

Cim to, ze vareni na poprve obvykle nema ten kyzeny ucinek?

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Bramboraky:

1) Brambory v mnozstvi vetsim nez male.
2) Odlejt prebytecnou vodu
3) pridat 2x vejce
4) nasypat mouku tak aby to zhoustlo
5) pridat sul
6) pockat az to zase zridne
7) majoranka pepr dle chuti
8) ceskenk pul strouzku
9) smazit
10) pokud se trhaji pridat mouku
11) dobrou chut

dobry je k bramborakum mliko
a pak uvarena zelenina ke ktere byl pridanej tymian

pripadne zeleninu slejt a lehce zaprasit moukou a osmahnout na masle.

2/6/05 15:37  
Anonymous Anonymous said...

ten ucinek se nedostava, protoze chybi zkusenost.
TIK

4/6/05 09:14  

Post a Comment

<< Home